Προφήτης Ηλίας 73100, Χανιά, Τηλ. 2821044551, 2821041133. e-mail: mail@lyk-akrot.chan.sch.gr

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από  την Δευτέρα  19-06-2023 και ώρα 11:00 θα μπορούν να προσέρχονται στο Γελ Ακρωτηρίου, για τη δημιουργία κωδικών ασφαλείας για την  ηλεκτρονική υποβολή των Μηχανογραφικού Δελτίου και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, οι παρακάτω ενδιαφερόμενοι:

1.Τελειόφοιτοι και απόφοιτοι που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2023, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

2.Τελειόφοιτοι που δε συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2023, προκειμένου να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

3. Απόφοιτοι με την κατηγορία 10% που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς νέα εξέταση για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2023, προκειμένου να υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Επισημαίνεται ότι ο κωδικός ασφαλείας πρέπει να δημιουργηθεί από τον υποψήφιο και να τον γνωρίζει αποκλειστικά ο ίδιος. Επιπλέον ο υποψήφιος εκτός από τη ορισμό του κωδικού ασφαλείας θα καταχωρίσει και ένα προσωπικό του email (εφόσον διαθέτει).
Τέλος, αναφέρεται ότι ο κωδικός ασφαλείας που θα ορίσει ο υποψήφιος μέσω της εφαρμογής Μηχανογραφικού Σχολικής Μονάδας θα είναι ο ίδιος και για τις δύο εφαρμογές Μηχανογραφικού Δελτίου και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.

Το έγγραφο του Υπουργείο Παιδείας εδώ.

Share:

Αρχειοθήκη ιστολογίου