Προφήτης Ηλίας 73100, Χανιά, Τηλ. 2821044551, 2821041133. e-mail: mail@lyk-akrot.chan.sch.gr

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2821044551


 

Για την εγγραφή ή επανεγγραφή μαθητή/τριας στο Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι/ες κηδεμόνες καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, να υποβάλουν ηλεκτρονικά (mail@lyk-akrot.chan.sch.gr) ή να καταθέσουν έντυπα ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 έως 13:00, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Έντυπο της Αίτησης Εγγραφής στην Α΄ Τάξη (δίδεται από το Σχολείο)

β. Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής σε ΓΕΛ (Αποτέλεσμα Τοποθέτησης), μέσω taxis, επιλογή υποβληθείσες δηλώσεις.

γ. Μετά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης ο έτερος κηδεμόνας πρέπει άμεσα να δηλώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο (είτε με αποστολή e-mail είτε με υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986) στον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης, όπως εκείνο έχει υποβληθεί.

δ. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/ Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Εάν ο/η μαθητής/τρια δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δεν υποβληθεί Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/ τρια, τότε το Πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον/τη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, ώστε να καταχωρίζονται τα στοιχεία του/της που ορίζονται στο άρθρο 11.

ε. Το συνημμένο αρχείο [Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή] να συμπληρωθεί και να προσκομισθεί στο σχολείο υπογεγραμμένο από ιατρό, σε κάθε περίπτωση έως τις 30/9/2021

Σημειώνεται ότι το ΑΔΥΜ έχει ισχύ τρία (3) σχολικά έτη, και θα συνοδεύει τους μαθητές/τριες καθόλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Λύκειο.


Share:

Αρχειοθήκη ιστολογίου