Προφήτης Ηλίας 73100, Χανιά, Τηλ. 2821044551, 2821041133. e-mail: mail@lyk-akrot.chan.sch.gr

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ -ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-20


      

                 Αγαπητοί γονείς,
  •     Αφού ενημερωθείτε για τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.), που αναγράφεται στον έλεγχο προόδου του μαθητή/-τριας και εφόσον η ημερομηνία γέννησής του/της είναι ορθά καταχωρισμένη στο ΠΣ myschool του Σχολείου,
  •     Υποβάλλετε «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 22η Μαΐου και ώρα 10:00 έως την 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας, που έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool του Σχολείου τους.
  •      Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis). Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους το οποίο δε διαθέτει κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά τον νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα

         Σημαντικές διευκρινίσεις:
  •    Οι Διευθυντές/ντριες των Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείων διευκολύνουν τους κηδεμόνες, που δηλώνουν αδυναμία, να υποβάλουν μόνοι τους την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής – Δήλωση προτίμησης.
  •      Οι αιτούντες/-σες κατά την είσοδό τους στην εφαρμογή e-eggrafes θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις τάξεις, τα μαθήματα επιλογής, τις ομάδες προσανατολισμού των ΓΕ.Λ., τους τομείς και τις ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ., στις οποίες δύνανται να εγγραφούν.
  •      Μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eeggrafes.minedu.gov.gr και οφείλουν να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή, ανανέωση της εγγραφής, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση: α. Για τα ΓΕ.Λ. μέχρι την έναρξη των μαθημάτων (11 Σεπτεμβρίου 2019)
  •      Σημειώνεται ότι: Η Ηλεκτρονική Αίτηση επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του ν. 1599/1986 (Α ́ 75).

       Με εκτίμηση


Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ για το αντίστοιχο έγγραφο του Υπουργείου.
Share:

Αρχειοθήκη ιστολογίου