Προφήτης Ηλίας 73100, Χανιά, Τηλ. 2821044551, 2821041133. e-mail: mail@lyk-akrot.chan.sch.gr

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙOY

Αγαπητοί γονείς,
  • Αφού επιβεβαιώσετε ότι τα στοιχεία, τα οποία σας αποστέλλουμε είναι σωστά, προχωρήστε στις παρακάτω ενέργειες: (εάν υπάρχει λάθος, επιστρέψτε στον Διευθυντή του Σχολείου, διορθωμένο το έντυπο)
  • Υποβάλλετε «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 14η Μαΐου και ώρα 11:00 έως την 31η Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.
  • Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis). Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους το οποίο δε διαθέτει κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά τον νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα

Σημαντικές διευκρινίσεις: 
  •  Οι Διευθυντές/ντριες των Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείων διευκολύνουν τους κηδεμόνες, που δηλώνουν αδυναμία, να υποβάλουν μόνοι τους την Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής – Δήλωση προτίμησης. Η Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης υποβάλλεται από τον κηδεμόνα που έχει δηλωθεί στο πληροφοριακό σύστημα Μyschool.
  • Μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eeggrafes.minedu.gov.gr και οφείλουν να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή, ανανέωση της εγγραφής, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση: α. Για τα ΓΕ.Λ. μέχρι την έναρξη των μαθημάτων
  • Οι κηδεμόνες δε χρειάζεται να εκτυπώσουν την προσωρινή αίτηση δήλωση προτίμησης, αλλά την οριστικοποιημένη, όταν θα έχει γίνει η κατανομή από την ΔΔΕ Χανίων, την οποία και θα προσκομίσουν στο σχολείο εγγραφής.

Με εκτίμηση
Share:

Αρχειοθήκη ιστολογίου